Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Chantal Linders (Greenhabit) - Hoe emotionele veerkracht zorgt voor een goede gezondheid

In deze video vertelt Chantal Linders over haar eigen gezondheid en hoe dit resulteerde in het opzetten van Greenhabit. Chantal Linders heeft een methodiek ontwikkeld waarbij ze mensen leert stilstaan bij de kern. Emotionele veerkracht is daarbij essentieel. "Als je weet wat jou kern is en je kunt je emotionele balans in bedwang houden (emotionele veerkracht), zodat je hart niet helemaal overstuur raakt van een situatie, dan houd je je hart gezond. Je maakt dan ook gezondere keuzes. Het is een omgekeerde manier van denken", aldus Chantal Linders.

In 2017 heeft Chantal Linders Greenhabit opgezet, een vitaliteitsopleiding met applicatie die vooral wordt ingezet door bedrijven en organisaties om de mentale en fysieke gezondheid te verbeteren. Met Greenhabit wil Chantal Linders gedragsverandering stimuleren en daarmee mensen helpen met o.a. hartproblemen, diabetes type 2, nier- en hart- en vaatziektes.

Chantal Linders: "Het is bewezen dat het aantal sociale interacties die je hebt op een dag, het belangrijkste aspect van gezond oud worden. Erbij horen en meedoen aan de maatschappij, dat is ook de kracht van Greenhabit. Greenhabit draagt enorm bij aan het niet eenzaam voelen, erbij horen en de sociale interactie."