Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Digitaal

Wij geven een Apple iPad weg! Schrijf je in, laat een reactie achter en maak kans

Vanuit de overheid is er een regeling waarbij ‘digitale zorg’ vergoed wordt zodra je hulpbehoevend bent en thuis moet herstellen, revalideren of aan de slag moet met je gezondheid. Bij ‘digitale zorg’ moet je denken aan zo genaamde ‘e-Health oplossingen’, zoals beeldbellen met de huisarts of een app met oefeningen van de fysiotherapeut en zorgrobots zoals Tessa (voor mensen met een cognitieve beperking). Wij willen iedereen kennis laten maken met ‘digitale zorg’, te beginnen met het weggeven van een iPad.

Wij geven een Apple iPad weg! Schrijf je in, laat een reactie achter en maak kans.

Wij geven een Apple iPad weg ter waarde van € 528,50
Gezondheid.nl heeft een iPad ter beschikking gekregen van Stamtafel. Wij geven deze iPad weg aan iemand met een indicatie, waarbij digitale zorg wordt verleend (of verleend zou kunnen worden).

Wat moet je doen om kans te maken op deze iPad?
Heb jij recht op ‘digitale zorgvergoeding’, dan maak je kans. Schrijf je in als ‘Deelgenoot’ op gezondheid.nl en laat een reactie achter op dit artikel. Laat ons weten waarvoor je deze iPad zou willen gaan gebruiken. Op 1 juni 2021 – De Dag van de Digitale Zorg - maken wij bekend wie wij de iPad gunnen!

Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor een vergoeding bij je zorgverlener of zorgverzekering, lees dan hier op deze site.

Wat voor iPad is het?
Een Apple iPad 2020 Wifi Cellular, 32GB.

Wat is een ‘Deelgenoot’ op gezondheid?
Als je kans wil maken, maak je een account aan of log in op gezondheid.nl. Een ‘Deelgenoot’ kan reageren op artikelen en deelnemen aan ons forum. In de toekomst volgen mogelijkheden om 1-op-1 gesprekken te houden en speciale aanbiedingen te ontvangen.

Registeer op gezondheid.nl hier, al een account?

Laat dan meteen hier je reactie achter om kans te maken op de iPad.

Kom jij in aanmerking voor onze iPad-deal? - Gezondheid.nl en Stamtafel

Gezond blijven. Beter worden.

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.

We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken.

Sluit je aan?