Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Werken bij Gezondheid.nl: Stage Content Marketeer

Wij zijn op zoek naar een fulltime stagiair om ons te helpen bij het uitbouwen van het nieuwste gezondheidsplatform van Nederland. Kom jij ons versterken? Na je stage is er ook de mogelijkheid om door te blijven bouwen aan Gezondheid.nl. Er liggen dus mooie kansen om van dichtbij een start-up mee te maken! Deze stage start vanaf 1 september 2021.

publicatiedatum en tijdSep 7, 2021 om 13:34
Werken bij Gezondheid.nl: Stage Content Marketeer

Deze vacature is gesloten. Mocht je nog interesse hebben in een stage dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Gezondheid.nl

Gezondheid.nl is in februari 2021 begonnen met het bouwen van een nieuw gezondheidsplatform. Ons doel? Het grootste en leukste gezondheidsplatform van Nederland worden. Iedereen die in aanraking komt met (de) zorg, heeft een eigen verhaal. Een eigen ervaring. Van heel positief tot aan diepdroevige en uitzichtloze situaties. Ook wij hebben ons verleden met onze gezondheid en gezondheidszorg. En juist omdat iedereen in aanraking komt met gezondheidszorg willen we onze bijdrage leveren. Daarom vertellen wij ook verhalen en oplossingen die vaak geen groot podium halen, maar wel zeer essentieel kunnen zijn voor onze missie en de wens van vele anderen.

Community
De loep ligt op ons platform bij ‘voorkomen is beter dan genezen’ (preventie). We praten niet over ‘patiënten’, maar over mensen. We stellen ons platform open voor verhalen en komen met oplossingen. Zo verwachten we met veel mensen (community) gezondheid van Nederland te verbeteren; ‘Gezond blijven, beter worden’ is ons motto. Dit zijn we aan het bouwen.

Stagiair
Er moet nog veel gebeuren en jij als stagiair kan daar onderdeel van uitmaken. Wij zijn een startup dus dat geeft veel mogelijkheden. Je werkt samen met een heel klein team en ziet dan ook meteen resultaat van je eigen werk terug. Na je stage is er ook de mogelijkheid om door te blijven bouwen aan Gezondheid.nl. Er liggen dus mooie kansen om van dichtbij een startup mee te maken! Hoe vet is dat? Wil jij een superleuke stage lopen vanaf 1 september 2021?

Profiel
We zoeken een creatief persoon die veel bezig is met communicatie, schrijven, video en social media. Je bent leergierig, ambitieus, communicatief sterk, proactief en steekt graag de handen uit de mouwen. We vragen wel een beetje ervaring met de werkzaamheden die je bij ons zult gaan vervullen, namelijk:

  • Social Media & content creatie (Adobe Photoshop en Adobe Illustrator)
  • Video: Premier Pro en After Effects (bonuspunten)
  • Het schrijven van blogs (SEO)
  • Online marketing statistieken

Wij zijn op zoek naar iemand die initiatief neemt, zelfstandig werkt en zelf met ideeën komt. Je krijgt alle vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen en mee te bouwen aan Gezondheid.nl. Er is dus veel ruimte die je ‘moet’ pakken en je kunt veel bij ons leren.

  • Een veelzijdige en afwisselende stageperiode
  • Veel zelfstandigheid waardoor er dus veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit
  • Mogelijkheid om na je stage in dienst te treden bij Gezondheid.nl
  • Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand
  • Fulltime stageplek (32/40 uur) van 3 tot 6 maanden

Geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatie naar redactie@gezondheid.nl.

Het kantoor van Gezondheid.nl bevindt zich in Hilversum. Vanaf Hilversum Centraal Station ben je met een paar minuten per bus op kantoor. Vanaf Hilversum Mediapark of Hilversum Centraal Station kun je ook lopen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Deze vacature is gesloten. Mocht je nog interesse hebben in een stage dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Gezond blijven. Beter worden.

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.

We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken.

Sluit je aan?