Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Zorg

Samen met gezondheid.nl zorgen voor de ommezwaai. Doe je mee?

We zijn mensen. Allemaal. We leven, doen er alles aan om het zo fijn mogelijk te hebben. We zijn mensen, dus we zijn ook ziek, zwak, misselijk. De één kan daar wat aan doen, de ander niet of nauwelijks. Maar we willen wel graag geholpen worden. Dat kan heel goed in ons land. Maar het kan altijd beter.

publicatiedatum en tijdSep 16, 2021 om 10:02

Gezond blijven, beter worden

Mensen die in aanraking komen met (de) zorg, hebben allemaal hun eigen verhaal. Hun eigen ervaring. Van heel positief tot aan diepdroevige en uitzichtloze situaties. Ook wij hebben ons verleden met gezondheidszorg, doordat we onze dierbaren iets is overkomen. En juist omdat iedereen in aanraking komt met gezondheidzorg willen we onze bijdrage leveren.

Slimmer en menselijker

De zorg in Nederland heeft een hoog niveau. Gelukkig maar. Tegelijk kan het nog veel slimmer. Het ontbreekt niet aan goede ideeën en innovaties. Sommigen liggen al op de plank, andere zijn in de maak. Toch verspreiden innovaties zich langzaam of ze breken totaal niet door. Er zijn veel kundige mensen die vinden dat het anders moet. Gezondheid.nl stelt vragen en komen met antwoorden en oplossingen. We verbinden zorgvragers en deskundigen. Wij zijn de trechter en het kanaal.

De zorg in Nederland menselijker en slimmer maken. Hoe? Door verbinding; mensen, burgers, professionals, instellingen, instituten, bedrijven een ander geluid laten horen. En zelf laten vertellen, beleven en voelen. Verhalen en oplossingen die vaak geen groot podium halen, maar wel zeer essentieel kunnen zijn voor onze missie en de wens van vele anderen.

Doe je mee?

Gezondheid.nl wil iedereen (en daarbij praten bewust niet over ‘patiënten’) laten zien wat er allemaal mogelijk is. Je kiest zélf wat je wilt bekijken, delen, praten, discussiëren, lezen en steunen.

 Sluit je aan?

 

 

Gezondheid.nl

Gezond blijven, beter worden

Gezond blijven. Beter worden.

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.

We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken.

Sluit je aan?