Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Zorg

Gezondheid.nl groeit op in het openbaar!

Plannen zijn groots. Dus we zijn nog lang niet klaar. Elke dag beter worden. Stapjes om samen met jullie de stap te maken naar een slimmere en menselijkere zorg.

publicatiedatum en tijdApr 6, 2021 om 13:57
Gezondheid.nl groeit op in het openbaar!

Opgroeien doen we in het openbaar. Samen met iedereen die mee wil doen. We stellen ons openbaar en soms kwetsbaar op, zodat je gewoon kunt meekijken, meedoen en iets van ons mag vinden. En dat hoort ook zo, want jouw gezondheid is nog altijd van jou!

De zorg in Nederland menselijker en slimmer maken. Hoe? Door verbinding; mensen, burgers, professionals, instellingen, instituten, bedrijven een ander geluid laten horen. En zelf laten vertellen, beleven en voelen. Verhalen en oplossingen die vaak geen groot podium halen, maar wel zeer essentieel kunnen zijn voor onze missie en de wens van vele anderen. Daar zorgen wij voor.

We kunnen wel wat feedback gebruiken. Als je je inschrijft, kan je meepraten. In eerste instantie zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft en als eerste weet wanneer onze nieuwe stap gezet wordt: binnenkort introduceren we onze app ‘DEELGENOTEN’. Hiermee kun je veilig online met ons en met anderen praten met lotgenoten of specialisten. Nog een voordeel van gezondheid.nl !

Sluit je aan?

Gezondheid.nl

Gezond blijven, beter worden

Gezond blijven. Beter worden.

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.

We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken.

Sluit je aan?