Reacties 0

Sluit
Wat vind jij? Reageer

Jij bent de eerste. Laat je stem horen en start de discussie.

Gezondheid.nl

Bouwen aan de grootste gezondheidscommunity van Nederland

We leven steeds langer en zijn steeds meer geld kwijt aan gezondheid en zorg. De druk op de zorg neemt toe, het menselijke contact raakt zoek. We zijn vooral bezig met genezen terwijl er nog zoveel kansen liggen in het voorkomen van ziekte. Gaan we wel de juiste richting op? Kan werken aan gezondheid ook anders? Ja, vinden wij.

Bouwen aan de grootste gezondheidscommunity van Nederland

Ambitie: grootste gezondheidscommunity van Nederland
Er moet iets veranderen. Zo snel mogelijk. Om jouw gezondheid te verbeteren en de toestroom in de zorg te verminderen. Door ‘voorkomen is beter dan genezen’ écht serieus te nemen. Daarom bouwen wij aan de grootste gezondheidscommunity van Nederland. We zijn niet tegen, maar vóór. Want als we heel veel gelijkgestemden verbinden, maken we het verschil.

Hoe dan?
Door een beweging op gang te helpen. Door een platform neer te zetten waarop je elkaar kunt spreken, waar je van elkaar kunt leren en waar je gezondheidsproducten kunt bestellen. We bouwen aan een forum, ontmoetingsplek, kennisbank, opleidingscentrum en een winkel. Nu nog online en in de toekomst ook in het straatbeeld.

“Er zijn duizenden prachtige initiatieven die nauwelijks aandacht krijgen. En dat doet pijn. Omdat ik graag wil dat we slimmer omgaan met vernieuwing. Zodat we niet meer hoeven te horen dat “de verzekering niet betaald” en dus dat een initiatief stopt. Of dat vernieuwing alleen bepaald wordt door overheidsinstellingen. Maar dat innovatie omarmt wordt, zodat het ook op de werkvloer terecht komt. Weg met de kaders en hokjes, op naar meer ruimte voor positieve en haalbare initiatieven. Niet in problemen maar in oplossingen denken. Gezondheid.nl wil daar dé hub voor zijn.” licht Robbert Meulenveld (managing partner) toe.

1% beter levert erg veel op
We geven in Nederland zo’n € 100 miljard uit per jaar aan gezondheidszorg. Ook jij betaalt daaraan mee. Als we 1% ‘ontzorgen’, scheelt het ons € 1 miljard. Dat lukt ons, en beter. Door goed te kijken naar alle oplossingen die er nu al zijn. Technologische ontwikkelingen te volgen en door de menselijke maat terug te brengen. Als we een paar miljoen stemmen hebben, maken we veel geluid. Genoeg om verbetering te creëren.

We zijn onderweg. Sluit aan!
We zijn gestart. Maar nog lang niet klaar. We komen eerst met verhalen en oplossingen.
Daarna breiden we uit. Daar kan jij bij helpen. Wil jij ook verandering? Sluit je aan!

Gezond blijven. Beter worden.

De zorg slimmer en menselijker maken. Dat willen wij. Plannen zijn groots, de uitrol heeft tijd nodig.

We leren elke dag en kunnen jouw feedback goed gebruiken.

Sluit je aan?