Over ons

Gezondheid.nl is een platform van Healthroom BV. Opgericht in 2013. Een initiatief van een stel ondernemende specialisten, die vinden dat iedereen als mens zijn best wil doen om Gezond blijven en Beter worden. Of je dit doet door jezelf te meten (Quantified Self) of door beter te eten, te slapen, te sporten, te bewegen. Wellicht door beter met elkaar te praten. Het staat allemaal in verbinding met elkaar.

 

Gezondheid.nl is er voor jou. Wat wil jij verbeteren? Daarom praten wij niet over ‘patiënten’ maar over mensen. ‘Power tot the people’ – ook in ‘gezondheid’ is onze gedachte. Zorgdragen voor elkaar begint bij jezelf.

 

Wij hebben de visie dat we als mens zelf gaan bepalen hoe we willen leven. Dus ook hoe we gezond blijven en zorg tot ons nemen. Welke huisarts we kiezen, bij welke apotheek we kopen en bij welk ziekenhuis we behandeld willen worden. Waarbij jij recht hebt om al jouw gezondheid-gegevens dichtbij je te hebben.

 

Gezondheid.nl staat klaar om het nieuwe ‘gezondheidswinkelen’ te openen. We zijn volop bezig. Eerst online. We hopen over een tijdje echte mooie grote winkels te kunnen openen. Waar jij kan beleven, voelen en kopen. Van rode krukken tot digitale bloedsuikermeters. Van coole opklapbare rolstoelen tot wandelstokken met GPS-trackers. En alles wat daar tussenin zit. Want winkelen voor je gezondheid is leuk!

 

Zover is het nog niet. We beginnen gewoon met ons platform gezondheid.nl

Met voor nu de focus op ‘smarthealth’. Handige digitale producten die ons leven een klein beetje gemakkelijker maken. En daar hebben we ook een mening over.

 

Laat ons weten wat je van ons vindt en volg ons. 

Dat maakt ons beter.