• Home
  • Nieuws
  • Manfield komt met eenmalige Pink Ribbon-pump

Tip!

Doe de voedingstest ontvang gratis Omega 3 Visolie bij uw Personal Multi van FitForMe !

Manfield komt met eenmalige Pink Ribbon-pump

Schoenenketen Manfield lanceert op maandag 5 oktober een exclusieve Pink Ribbon-pump. Het designteam van Manfield heeft de vrouwenschoen speciaal voor Pink Ribbon ontwikkeld. De opbrengst gaat in z'n geheel naar deze stichting, die aandacht vraagt voor borstkanker.

De pump heeft een beperkte oplage en wordt maar ťťn keer uitgebracht. Naast de opbrengst van de pumps wordt van elk verkocht paar schoenen 1 euro opzij gelegd voor Pink Ribbon, totdat een bedrag van 25.000 euro is bereikt.

Borstkanker
De schoenenketen wil haar klanten door deze acties bewust maken van borstkanker en steunt de Stichting Pink Ribbon bij het realiseren van haar doelen: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose stimuleren en de zorg voor de borstkankerpatiŽnten en haar omgeving verbeteren.

Goed doel
De Pink Ribbon-pump is gemaakt van zwart satijn, de binnenkant is van leer en de hakhoogte is 9 cm. Op de hiel is een roze lintje ingelegd met glinsterende steentjes. Yvonne Lamme, verantwoordelijk voor het ontwerp van de Pink Ribon-pump: "Het uitgangspunt was een elegant, eigentijds model, waar vrouwen zich superzelfverzekerd door voelen. Daarbij is Pink Ribbon een goed doel dat voor ze zorgt."

Wie een paar exclusieve Manfield for Pink Ribbon-pumps wil bemachtigen, kan op 5 oktober terecht in ťťn van de 69 Manfieldvestigingen. De pumps kosten 99,95 euro.

Bron: KWF Kankerbestrijding

Gerelateerd nieuws