• Home
  • Nieuws
  • BN'ers achter de balie bij Hergo voor Pink Ribbon

Tip!

Doe de voedingstest ontvang gratis Omega 3 Visolie bij uw Personal Multi van FitForMe !

BN'ers achter de balie bij Hergo voor Pink Ribbon

Aanstaande zaterdag helpen een aantal BN’ers de ‘slager met een koksmuts’ een handje mee om de ‘roze maand’ bij Hergo in te luiden. De opbrengst van de artikelen met een Pink Ribbon etiket gaat de gehele maand naar de Stichting Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon heeft als doel om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen en voorlichting te geven over de risicofactoren van borstkanker. Ook gebruikt de stichting het geld voor het verbeteren van de zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten.

Één op de acht vrouwen heeft kans op borstkanker. Zeventig procent van Hergo’s klanten zijn vrouw, ‘Daarom willen wij graag ons steentje weer bijdragen,’ aldus Ralph de Vries, eigenaar van Hergo Slagerijen. ‘De opbrengst van vorig jaar bedroeg 4.340 euro. We hopen met de bekende Nederlanders die aanstaande zaterdag komen helpen achter de balie, die opbrengst op z’n minst te evenaren.’

Zaterdag 3 oktober, tussen 12:30 en 14:00 uur zullen een aantal bekende Nederlanders, waaronder Quinty Trustfull, Lieke van Lexmond, Bastiaan en Tooske Ragas helpen om in de slagerij de ‘roze artikelen’ te verkopen.

Bron: Hergo, Stichting Pink Ribbon

Gerelateerd nieuws