• Home
  • Nieuws
  • Groot aantal initiatieven voor Pink Ribbon in oktober 2009

Tip!

Doe de voedingstest ontvang gratis Omega 3 Visolie bij uw Personal Multi van FitForMe !

Groot aantal initiatieven voor Pink Ribbon in oktober 2009

Jaarlijks komen er in Nederland 13.000 nieuwe borstkankerpatiŽnten bij. 1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. Slechts bij 5% van hen is erfelijkheid de belangrijkste oorzaak. Voorlichting over borstkanker en fondsenwerving voor de strijd tegen deze ziekte zijn dus van groot belang. Stichting Pink Ribbon maakt zich daar hard voor. Ondanks de economisch zware tijden zullen ook dit jaar in oktober, internationaal bekend als Borstkankermaand, een enorm groot aantal Nederlandse bedrijven en organisaties zich inzetten voor Stichting Pink Ribbon. Enerzijds zorgen deze organisaties voor financiŽle steun aan de Stichting en anderzijds zorgt hun communicatiekracht ervoor dat steeds meer vrouwen zich bewust worden van de risicoís op borstkanker. Op www.pinkribbon.nl leest u meer over al deze acties.

Samen sterk voor Pink Ribbon
KPN en Samsung zetten zich dit jaar wederom in door een gezamenlijke actie waarbij limited edition Pink Ribbon telefoonpakketten worden verkocht. Sanoma Uitgevers brengt de zesde editie van het bekende Pink Ribbon Magazine uit. Het thema is ĎCircle of lifeí. Het magazine ligt vanaf 22 september a.s. in de winkel. Estťe Lauder verlicht wederom een belangrijk gebouw in roze, dit jaar is dat Carrť in Amsterdam. Op 28 september vindt daar het Pink Ribbon Award Gala plaats. De AVRO zendt op 3 oktober een programma uit rondom dit gala. A Sisterís Hope organiseert een tweedaagse wandeling van 60 kilometer. Tijdens de derde editie op 10 en 11 oktober zamelen honderden deelnemers geld in voor de stichting.

Een volledig overzicht van alle initiatieven die voor Stichting Pink Ribbon georganiseerd worden vindt u op www.pinkribbon.nl.

Campagne Stichting Pink Ribbon 2009
Net als in 2008 is de geluksarmband hťt Pink Ribbon item van 2009. De armband is voor Ä 9,95 te koop via de website www.geluksarmband.nl en in diverse winkels.

Bron: Pink Ribbon

Gerelateerd nieuws