• Home
  • Nieuws
  • Interactieve webtalkshow over leven met borstkanker

Tip!

Doe de voedingstest ontvang gratis Omega 3 Visolie bij uw Personal Multi van FitForMe !

Interactieve webtalkshow over leven met borstkanker

Inge Diepman presenteert op 30 oktober aanstaande een live TV-programma over de nieuwste en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van borstkanker. Ze praat met vier deskundigen tijdens dit programma dat live te volgen is op uw computer via www.borstkankertv.nl. U kunt als kijker ook actief deelnemen door tijdens de uitzending via uw computer vragen te stellen aan de gasten en uw stem laten horen. Schrijf u vandaag nog in op www.borstkanker.nl. Donderdag 30 oktober van 20.30 tot 21.30 uur is het moment om de laatste ontwikkelingen over borstkanker te vernemen en uw prangende vragen te stellen.

Belangrijk onderwerp voor alle betrokkenen
Met haar vier gasten bespreekt Inge Diepman op 30 oktober de nieuwste richtlijnen voor de behandeling van borstkanker die afgelopen augustus zijn gepresenteerd. Deze richtlijnen hebben invloed op de behandeling van de ziekte en op de manier waarop met patiŽnten wordt omgegaan. Een belangrijk onderwerp dus voor patiŽnten, familie, vrienden, professionals en andere betrokkenen.

De gasten zijn:
ē Dr. Hester Oldenburg, chirurg Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL)
ē Riet van der Heide, BorstkankerVereniging Nederland en ervaringsdeskundige
ē Truus Smit, Mamma Care Verpleegkundige en betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe richtlijnen
ē Prof. Hans Nortier, internist oncoloog NKI-AVL

De live web talkshow wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgezonden en is een initiatief van de BorstkankerVereniging Nederland in samenwerking met Quadia Web TV.

Meld u vooraf aan!
De web talkshow op donderdag 30 oktober van 20.30 Ė 21.30 uur is live te bekijken via www.borstkankertv.nl. Wie zich vooraf aanmeldt via de website www.borstkankertv.nl wordt geregeld op de hoogte gehouden van het programma. Na 30 oktober is de uitzending ook on-demand beschikbaar.

Bron: Quadia, Borstkanker Vereniging Nederland

Gerelateerd nieuws