• Home
  • Nieuws
  • Pink Ribbon Movie op 1 oktober 2007 bij Cinestar te Enschede
Pink Ribbon Movie op 1 oktober 2007 bij Cinestar te Enschede

Tip!

Doe de voedingstest ontvang gratis Omega 3 Visolie bij uw Personal Multi van FitForMe !

Pink Ribbon Movie op 1 oktober 2007 bij Cinestar te Enschede

Ladiesí Circles Oostenwind, Oldenzaal, Twente en Twickel zijn 4 regionale serviceclubís voor vrouwen tot 45 jaar en maken deel uit van Ladiesí Circle Nederland. Ladies' Circle Nederland kiest elke twee jaar een nieuw nationaal service-project.

Dit is voor de periode 2006-2008 Pink Ribbon. Er is voor dit doel gekozen, omdat in Nederland borstkanker de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen is: ťťn op de negen vrouwen in Nederland krijgt borstkanker.

Boven genoemde vier circles hebben besloten de handen in een te slaan voor een gemeenschappelijk project, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Pink Ribbon en om tegelijkertijd in Twente het goede werk van Pink Ribbon onder de aandacht te brengen. Oktober is de maand met speciale aandacht voor borstkanker. Vanuit deze gedachte is het volgende project ontstaan:

Pink Ribbon Movie, 1 oktober 2007 bij Cinestar te Enschede
Op 1 oktober aanstaande draait de film ĎAs I was wondering where this mixed-up little life of mine was leading toí van Ellen ten Damme.

Zangeres en actrice Ellen ten Damme is een jonge vrouw met een volle agenda en een enorme levenslust. Altijd onderweg en met ieder circus mee. Voor de mensen om haar heen is ze een symbool van vrijheid. In 2005 wordt bij Ellen op 38-jarige leeftijd borstkanker geconstateerd. Gedurende anderhalf jaar heeft filmmaker Rob Hodselmans het leven en werk van Ellen ten Damme vastgelegd in deze voor haar fysiek en emotioneel zware periode. We zien haar veelzijdigheid en veerkracht in de vele optredens die bijna allemaal gewoon doorgingen. Op theaterfestival De Parade kruipt ze in de huid van Marlene Diettrich en Nina Hagen, ze vliegt op en neer naar Duitsland om op te treden met rocker Udo Lindenberg en thuis en in de studio werkt ze aan haar derde solo-album. Ze is constant in beweging, neemt nauwelijks rust en heeft moeite om tijd vrij te maken voor de bestralingen en chemo behandelingen.

Omdat de producent de film en Cinestar twee zalen (850 stoelen) gratis ter beschikking stellen, komt de opbrengst van deze avond geheel ten goede aan Pink Ribbon. Kaarten worden verkocht voor EUR 10,-- per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa van Cinestar en via de plaatselijke verkooppunten.

Meer informatie en adressen van de plaatselijke verkooppunten, kijk op www.pinkribbonmovie.nl

Na afloop is er een drankje in de foyer. Hier staat een stand met Pink Ribbon merchandise artikelen.
De opbrengst hiervan komt ten goede aan Pink Ribbon. Daarnaast worden bedrijven in de gelegenheid gesteld om een stand te huren. Het thema van Pink Ribbon is dit jaar bewegen.

Gerelateerd nieuws